Image for Michael Ristaniemi: Yritysvastuun ytimessä

Michael Ristaniemi: Yritysvastuun ytimessä

Michael Ristaniemi: Yritysvastuun ytimessä

12.5.2022

Tässä jaksossa vieraana on Euroopan komissiossa toimiva OTT Michael Ristaniemi, jolla on vahva tausta suurista suomalaisista yhtiöistä yritysjuristina ja kestävän kehityksen johtajana.

Tässä jaksossa vieraana on Euroopan komissiossa toimiva OTT Michael Ristaniemi, jolla on vahva tausta suurista suomalaisista yhtiöistä yritysjuristina ja kestävän kehityksen johtajana.

Michael kertoo epätyypillisestä urapolustaan yritysvastuudirektiivin pariin ja Brysselin arjesta kulttuurieroineen. Jaksossa pohditaan vastuullisuuden, vastuun ja yritysvastuuoikeuden eron hahmottamista sekä keskustellaan yrityksen johdosta ja sen neuvonantajista kriisitilanteen keskellä yritysvastuuoikeuden kannalta. Juttua riittää myös kirjoista, uteliaisuudesta ja muista ihmisistä oman menestyksen mahdollistajina.

#merkityksellisyys #yhteiskunnallisetodotukset #epäsuhta #kriisitilanne #riskikartta #seuraamukset #kestävyys #eettisyys #osakkeenomistaja #markkinatalous #kilpailuoikeus #benheineman #valtiooppi #ukraina #blackpumas

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki