Image for Martina Kronström: Sananvapaus ja sen rajat

Martina Kronström: Sananvapaus ja sen rajat

Martina Kronström: Sananvapaus ja sen rajat

3.4.2023

Mitä sosiaalinen media on merkinnyt sananvapaudelle? Mitä haasteita anonymiteetti aiheuttaa? Tässä jaksossa vieraana on sananvapausasioiden erikoisosaaja, asianajaja Martina Kronström, joka on tullut tunnetuksi edustaessaan maalittamisen kohteeksi joutuneita toimittajia.

Mitä sosiaalinen media on merkinnyt sananvapaudelle? Mitä haasteita anonymiteetti aiheuttaa?

Tässä jaksossa vieraana on sananvapausasioiden erikoisosaaja, asianajaja Martina Kronström, joka on tullut tunnetuksi edustaessaan maalittamisen kohteeksi joutuneita toimittajia. Tässä jaksossa käydään läpi sananvapauden rajoja ja keskustellaan siitä, millaisissa tilanteissa solvaava kielenkäyttö voi olla sallittua. Martina käy myös perusteellisesti läpi, mitä maalittaminen on ja mitä se ei ole. Lisäksi jaksossa keskustellaan työsuojelusta ja työnantajan velvollisuuksista, true crime -trendistä ja paljousalennuksista.

Haastattelijana Katja Hollmén.

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast #some #sananvapaus #maalittaminen #työsuojelu #truecrime

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki

Uusimmat kirjoitukset

Työpaikkailmoitukset