Image for Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa: Lappilaisella luonteenlujuudella

Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa: Lappilaisella luonteenlujuudella

Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa: Lappilaisella luonteenlujuudella

1.6.2023

Minkälaista on arki kahden nuoren naisen asianajotoimistossa Rovaniemellä? Entä millaista on olla yrittäjä hyvän ystävän kanssa? Tässä jaksossa vieraina ovat lappilaiset asianajajat Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa, jotka keskellä koronapandemiaa perustivat oman asianajotoimiston Rovaniemelle.

Minkälaista on arki kahden nuoren naisen asianajotoimistossa Rovaniemellä? Entä millaista on olla yrittäjä hyvän ystävän kanssa?

Tässä jaksossa vieraina ovat lappilaiset asianajajat Jenni Välimäki ja Iiris Ylinampa, jotka keskellä koronapandemiaa perustivat oman asianajotoimiston Rovaniemelle. Jenni ja Iiris kertovat jaksossa oman toimistonsa Legistan perustamistarinan. He kertovat myös polustaan oikeustieteen pariin, ja siitä, minkälaista asianajajan arki pienellä paikkakunnalla on. He pohtivat avoimesti, mitä asianajajuus heille merkitsee ja miltä yhteinen yrittäjän arki on maistunut – työtavoista ja palkasta lähtien. Tärkeässä roolissa on ”omalla tavalla tekeminen” ja se, mitä se Iirikselle ja Jennille todellisuudessa tarkoittaa. Jakson lopussa he kuvailevat toisiaan ja kertovat, mikä toisessa on parasta ihmisenä ja yhtiökumppanina.

Jakso on äänitetty Rovaniemellä huhtikuussa 2023. Haastattelijana Katja Hollmén.

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki