Image for Hanna-Maria Seppä: Asianajaja ja oikeusvaikuttaja

Hanna-Maria Seppä: Asianajaja ja oikeusvaikuttaja

Hanna-Maria Seppä: Asianajaja ja oikeusvaikuttaja

4.4.2024

Pääkäsittelyssä-podcastin 21. jaksossa vieraana on asianajaja Hanna-Maria Seppä. Vanha-Sepän tilalta Luvialta kotoisin oleva Hanna-Maria kertoo jaksossa tiestään Turun oikeustieteelliseen, rikosasianajajaksi, oikeuspsykologian erikoistumisohjelmaan ja lopulta asianajajayrittäjäksi Helsinkiin. Hän kertoo myös tuoreesta työmatkastaan Thaimaahan, minne hänet vei marjanpoimijoihin liittyvä ihmiskauppajuttu.

Pääkäsittelyssä-podcastin 21. jaksossa vieraana on asianajaja Hanna-Maria Seppä. Vanha-Sepän tilalta Luvialta kotoisin oleva Hanna-Maria kertoo jaksossa omalla värikkäällä tyylillään tiestään Turun oikeustieteelliseen, rikosasianajajaksi, oikeuspsykologian erikoistumisohjelmaan ja lopulta asianajajayrittäjäksi Helsinkiin. Hän kertoo normiarjestaan ja myös tuoreesta työmatkastaan Thaimaahan, minne hänet vei marjanpoimijoihin liittyvä ihmiskauppajuttu. Toimeksiantotyön lisäksi Hanna-Marian uratarinaan liittyy olennaisesti hänen humaani, perusoikeusorientoitunut vaikuttajatyönsä rikoslainsäädännön kehittämiseksi. Jaksossa hän pohtii vaikuttajatyön merkityksellisyyttä ja omaa asianajajayrittäjyyttään ja myös sitä, kenelle yrittäjyys sopii.

Jakso on äänitetty Helsingissä maaliskuussa 2024. Haastattelijana Katja Hollmén.

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki