Image for Matti Tyynysniemi: Uudella uralla

Matti Tyynysniemi: Uudella uralla

Matti Tyynysniemi: Uudella uralla

13.1.2022

Miksi toimittaja haki oikeustieteelliseen ja päätyi asianajajaksi? Entä kummassa työssä on helpompi olla eettinen? Tässä jaksossa vieraana on liike-elämän riitojen ratkaisuun keskittynyt asianajaja Matti Tyynysniemi Hannes Snellmanilta.

Miksi toimittaja haki oikeustieteelliseen ja päätyi asianajajaksi? Entä kummassa työssä on helpompi olla eettinen?

Tässä jaksossa vieraana on liike-elämän riitojen ratkaisuun keskittynyt asianajaja Matti Tyynysniemi Hannes Snellmanilta. Ennen asianajouraansa Matti työskenteli toimittajana sekä Yleisradiossa että Helsingin Sanomissa, jonka talousosioon hän kirjoittaa edelleen kolumneja. Matti kertoo jaksossa polustaan ensin journalistiikan opinnoista talous- ja politiikan toimittajaksi ja lopulta siirtymisestään asianajajaksi suureen helsinkiläiseen asianajotoimistoon – maailmaan, joka oli hänelle täysin vieras. Matti analysoi jaksossa toimittajien ja asianajajien työn eettisyyttä ja pohtii asianajajan työn merkityksellisyyttä omalta kannaltaan.

Tässä jaksossa:
#kuoppa #sivuaine #eduskunta #tuoreinsannamarinkohu #moraalinenongelma #hyväasianajotapa #journalistinohjeet #myytti #fomo #asvalttikartellioikeudenkäynti #sosioekonominenvedenjakaja #beastinblack

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast

 

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki