Image for Advokaatti.fi on uudistunut

Advokaatti.fi on uudistunut

Advokaatti.fi on uudistunut

21.2.2022 Teksti Johanna Kainulainen // Kuvat studiog2

Advokaatti.fi on uudistunut! Muutostyössä olemme panostaneet erityisesti korkealaatuisiin kuviin ja kuvituksiin sekä kokonaisuutena miellyttävään ja nykyaikaiseen lukuelämykseen. Kaikki uudistustyöstä ei näy lukijalle ulospäin: yksi erittäin tärkeä osa uudistusta on ollut julkaisujärjestelmän vaihtaminen, jotta lukijakokemus olisi mahdollisimman hyvä.

Mainostajille tarjoamme verkkolehdessä digitaalisia mainospaikkoja. Uutuutena myös edulliset rekryilmoitukset asianajotoimistoille. Mainosmahdollisuuksista Advokaatissa ole yhteydessä ilmoitusmyyjäämme Juha Halmiseen, juha.halminen@kolumbus.fi, puh. 050 592 2722.

Mitä mieltä olet uudistuneesta Advokaatti.fi:stä? Kerro se meille palautelomakkeella.

Toivotamme sinulle hyviä lukuhetkiä!

Kirjoittaja Johanna Kainulainen

on Asianajajaliiton viestintäasiantuntija ja Advokaatin toimituspäällikkö. Hän kirjoittaa Advokaattiin erityisesti Asianajajaliittoon liittyviä ajankohtaisia uutisia.

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki

Uusimmat kirjoitukset

Työpaikkailmoitukset