Image for Markku Fredman ja Ville Punto: Extra-jakso: Ukraina

Markku Fredman ja Ville Punto: Extra-jakso: Ukraina

Markku Fredman ja Ville Punto: Extra-jakso: Ukraina

7.3.2022

Tässä extra-jaksossa on vain yksi teema: Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Vieraina ovat kokenut rikos- ja prosessioikeuteen erikoistunut asianajaja Markku Fredman sekä oleskelulupa- ja kansalaisuusasioihin erikoistunut asianajaja Ville Punto.

Pääkäsittelyssä-podcastin extra-jaksossa on vain yksi teema: Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Vieraina ovat kokenut rikos- ja prosessioikeuteen erikoistunut asianajaja, varatuomari, oikeustieteen tohtori ja prosessioikeuden dosentti Markku Fredman sekä oleskelulupa- ja kansalaisuusasioihin erikoistunut asianajaja Ville Punto, joka on hoitanut maahanmuuttoon liittyviä asioita noin 20 vuotta.

Tässä jaksossa:
#rikoslaki #hyökkäysrikos #eurooppalainenpidätysmääräys #ICC #nürnberg2 #sotavaikonflikti #tilapäisensuojelundirektiivi #putininelämänkerta #herätyskello #venäläisetasiakkaat #venäläisetasevelvolliset #intellektuellitaktivistit #vallankumous #oikeusvaltio

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki

Uusimmat kirjoitukset

Työpaikkailmoitukset