Image for Jussi Ikonen ja Juha Hartikainen: Mikä maksaa?

Jussi Ikonen ja Juha Hartikainen: Mikä maksaa?

Jussi Ikonen ja Juha Hartikainen: Mikä maksaa?

16.3.2022

Tässä jaksossa media-asianajaja Jussi Ikonen ja hovioikeudenneuvos, mediatuomari Juha Hartikainen keskustelevat asianajajien tuoreista ehdotuksista oikeudenkäyntien jouduttamiseksi, sovittelusta ja tuomarin työn mielekkyydestä.

Mitä oikeudenkäyntien kestolle voisi ja pitäisi tehdä? Entä tuomarin työn mielekkyydelle?

Tässä jaksossa vieraana ovat media-asianajaja Jussi Ikonen, liikejuridiikkaan keskittyneen helsinkiläisen asianajotoimiston osakas sekä mediatuomari Juha Hartikainen, hovioikeudenneuvos Helsingin hovioikeudesta. Ikonen ja Hartikainen keskustelevat asianajajien tuoreista ehdotuksista oikeudenkäyntien jouduttamiseksi, sovittelusta ja tuomarin työn mielekkyydestä. Jaksossa pohditaan myös sitä, onko laiha sopu parempi kuin lihava riita. Entä miltä tuomarista tuntuisi vaihtaa asianajajan kanssa paikkaa?

Tässä jaksossa:
#tulevaisuus #työtapareformi #välimiesmenettely #toimintakulttuuri #resurssit #asiakkaanetu #työnmielekkyys #aallonpohja #tilipussi #käräjäsihteeri #opettaja #lääkäri #tuomari #juice

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki