Image for Kaarle Gummerus: Ihmisen kohtaaja

Kaarle Gummerus: Ihmisen kohtaaja

Kaarle Gummerus: Ihmisen kohtaaja

25.5.2022

Tässä jaksossa vieraana on asianajaja Kaarle Gummerus, joka on tullut tunnetuksi mediassa Liberian sotarikosoikeudenkäynnistä, Turun terroristipuukotuksesta, irakilaiskaksosten joukkomurhajutusta, Seinäjoen teinisurmasta ja Katiska-jutusta.

Millaista on todistajien kuulustelu sotarikosoikeudenkäynnissä? Entä millaista on kohdata raskaista rikoksista syytettyjä ja heidän läheisiään?

Tässä jaksossa vieraana on asianajaja Kaarle Gummerus, joka on tullut tunnetuksi mediassa Liberian sotarikosoikeudenkäynnistä sekä Turun terroristipuukotukseen, irakilaiskaksosten joukkomurhaepäilyyn, Seinäjoen teinisurmaan ja Katiska-keissiin liittyvistä jutuista.

Jaksossa käydään läpi erityisesti Liberian sotarikosoikeudenkäyntiä ja sen todisteluun liittyneitä erityispiirteitä ja kulttuurieroja. Puhumme myös mediasta ja siitä, millaista on kohdata raskaista rikoksista epäiltyjä ja erityisesti heidän lähiomaisiaan.

Tässä jaksossa:
#huoltoasema #asianajajienputkimies #media #huppupäässä #tappajatyyppi #sotarikosoikeudenkäynti #liberia #sierraleone #irak #kulttuurierot #todistaja #juliakorkman #yhteisöllinenmuisti #lokeroiminen #holvikirkko

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki

Uusimmat kirjoitukset

Työpaikkailmoitukset