Image for Jussi Sarvikivi: Mitä vakavampi rikos, sitä parempi asianajaja

Jussi Sarvikivi: Mitä vakavampi rikos, sitä parempi asianajaja

Jussi Sarvikivi: Mitä vakavampi rikos, sitä parempi asianajaja

28.4.2023

Millainen on hyvä asianajaja? Miten media vaikuttaa rikosprosesseihin? Tässä jaksossa vieraana on kokenut rikosasianajaja Jussi Sarvikivi. Jaksossa keskustellaan muun muassa videonauhoitusten hyödyntämisestä todistelussa ja median vaikutuksesta rikosprosesseihin.

Millainen on hyvä asianajaja? Miten media vaikuttaa rikosprosesseihin?

Tässä jaksossa vieraana on kokenut rikosasianajaja Jussi Sarvikivi. Puhumme avoimesti Jussin uran alkuvaiheista ja nykyarjesta sekä hänen näkemyksistään ja kehitysajatuksistaan liittyen rikosprosessien kestoon ja esitutkintavaiheen kipupisteisiin.

Jaksossa keskustellaan muun muassa videonauhoitusten hyödyntämisestä todistelussa ja median vaikutuksesta rikosprosesseihin. Jussi vastaa myös monimutkaiseen yleisökysymykseen ja avaa kuulijoille asianajajuuden ydintä ja perusarvoja.

Haastattelijana Katja Hollmén.

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast #rikokset #esitutkinta #media

 

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki