Image for Anna Kuusniemi-Laine: Vähemmän punakynää, enemmän välittämistä

Anna Kuusniemi-Laine: Vähemmän punakynää, enemmän välittämistä

Anna Kuusniemi-Laine: Vähemmän punakynää, enemmän välittämistä

15.5.2023

Miten asianajajat voivat toimia vastuullisuuden vauhdittajina? Mistä asianajajien vastuullisuustyössä on oikeastaan kyse? Tässä jaksossa vieraana on pitkän asianajouran liikejuridiikan parissa tehnyt Anna Kuusniemi-Laine, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat vastuullisuusasiat sekä valtiontuet ja kilpailuoikeus.

Miten asianajajat voivat toimia vastuullisuuden vauhdittajina? Mistä asianajajien vastuullisuustyössä on oikeastaan kyse?

Miksi sitä soft law -sääntelyä pitäisi lukea?

Tässä jaksossa vieraana on pitkän asianajouran liikejuridiikan parissa tehnyt Anna Kuusniemi-Laine, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat vastuullisuusasiat sekä valtiontuet ja kilpailuoikeus. Keskustelemme jaksossa asianajajien roolista yritysten vastuullisuuden vauhdittajina, eräästä tärkeästä vuosiluvusta ja sen aiheuttamasta kiireestä, koko maailman strategiasta sekä kielestä, jota asianajajat eivät vielä tarpeeksi hyvin osaa.

Haastattelijana Katja Hollmén.

#pääkäsittelyssä #asianajajat #asianajajaliitto #podcast #vastuullisuus

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki