Image for Sinikka Kelhä: Raumalla tositarkoituksella

Sinikka Kelhä: Raumalla tositarkoituksella

Sinikka Kelhä: Raumalla tositarkoituksella

6.5.2024

Jakson vieraana on asianajaja Sinikka Kelhä. Sinikka kertoo jaksossa urapolustaan asianajajayrittäjäksi Raumalle ja muutaman vuoden takaisesta ratkaisustaan ottaa yhtiökumppanikseen nuori paikallinen naiskollega.

Sinikka kertoo luottamustehtävistään ja sovittelusta osana arkityötään ja vastaa kysymykseen siitä, millainen on hyvä asianajaja. Hän pohtii myös omaa kehittymistään asianajajana ja identiteettiään asianajajaroolin ulkopuolella. Lisäksi jaksossa keskustellaan asianajajan työn merkityksellisyydestä ja sen painoarvosta alalla pysymisessä.

Jakso on äänitetty Helsingissä maaliskuussa 2024. Haastattelijana Katja Hollmén.

#pääkäsittelyssä #asianajajat #sinikkakelhä #urapolku #yrittäjyys #maakunta #asiakastyö #merkityksellisyys #identiteetti

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki

Uusimmat kirjoitukset

Työpaikkailmoitukset