Image for Jyrki Tähtinen ja Robert Peldán: Mentorin ohjauksessa

Jyrki Tähtinen ja Robert Peldán: Mentorin ohjauksessa

Jyrki Tähtinen ja Robert Peldán: Mentorin ohjauksessa

14.6.2024

Mitkä ovat asianajajana menestymisen tärkeimmät tekijät? Entä mitä tarvitaan onnistuneeseen mentorointisuhteeseen?

Tässä Pääkäsittelyssä-podcastin kevätkauden päättävässä erikoisjaksossa vieraana ovat asianajajat Jyrki Tähtinen ja Robert Peldán. He kertovat luontaisesti syntyneestä mentorointisuhteestaan ja sen vaikutuksesta Robertin urapolulla suuren helsinkiläisen toimiston osakkaaksi ja insolvenssipraktiikan vetäjäksi.

Jaksossa pääsemme kuulemaan myös Jyrkin omista ammatillisista esikuvista ja hänen heiltä saamistaan tärkeimmistä opeista. Jyrki myös kertoo pitkän asianajajauransa aikana kertyneistä näkemyksistään niin menestymiseen, kunnianhimon johtamiseen kuin kontrolloituihin pettymyksiinkin liittyen. Robert ja Jyrki pohtivat yhdessä menestyksen halua ja ahkeruuden painoarvoa, pitkän tähtäimen tavoitteiden merkitystä, väistämättömiä virheitä ja jatkuvaa kehittymistä.

Jakso on äänitetty Helsingissä kesäkuussa 2024. Haastattelijana Katja Hollmén.

#pääkäsittelyssä #asianajajat #robertpeldan #jyrkitähtinen #urapolku #osakkuus #mentorointi #pitkätähtäin #johtajuus #avoindialogi #ahkeruus

Jaa kirjoitus Kopioi linkki
Jaa kirjoitus Kopioi linkki